Login-bar

Search-bar

 

Σουτιέν εγκυμοσύνης, θηλασμού και ύπνου. Γιατί είναι σημαντικά;

 

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα παρατηρήσετε μια σταδιακή αύξηση του μεγέθους του στήθους σας. Τα σουτιέν που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα θα πάψουν να εξυπηρετούν τις νέες σας ανάγκες και θα πρέπει να προμηθευτείτε ειδικά σουτιέν που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για την κάλυψη των αναγκών σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Σουτιέν εγκυμοσύνης:

Είναι απαραίτητο σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προσφέροντας σωστή στήριξη του στήθους όλη την ημέρα. Διαλέξτε το σωστό σουτιέν που θα έχει άνετη και καλή εφαρμογή σε κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης σας.

Σουτιέν θηλασμού:

Δημιουργήθηκε για να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία του θηλασμού. Είναι καλό να το προμηθευτείτε 2 ή 3 εβδομάδες πριν τον τοκετό σας. Πρέπει να είναι ελαστικό και να αφήνει χώρο ώστε να κατέβει το γάλα.

Σουτιέν ύπνου:

Προσφέρεται για όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά τον τοκετό. Είναι πολύ μαλακό και ελαφρύ και δεν έχει καθόλου ραφές εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη άνεση. Καλό θα ήταν να έχετε ένα σουτιέν ύπνου για σωστή στήριξη ακόμα και τη νύχτα.

Γιατί είναι σημαντικό να φοράτε το κατάλληλο σουτιέν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά τον τοκετό;

Φορώντας το κατάλληλο σουτιέν θα αισθάνεστε μεγαλύτερη άνεση, θα έχετε καλύτερη στήριξη και θα βοηθήσετε το στήθος σας να επανέλθει πιο γρήγορα στο αρχικό του μέγεθος.

Είναι σημαντικό να διαλέξετε το σωστό νούμερο σουτιέν μετρώντας την περιφέρεια του στήθους και το μέγεθος της κουπ. Στην σωστή επιλογή σχετικά με το νούμερο και το σχέδιο του σουτιέν μπορούν να σας βοηθήσουν οι μαίες σας αλλά και ειδικά εκπαιδευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων στα ειδικά καταστήματα προϊόντων εγκυμοσύνης.

Return-back